Napi pozitív 2024. október 6. 16:00

Esküvő századik születésnappal

Képgaléria
Esküvő századik születésnappal
Különleges, több szempontból is felejthetetlen esküvő zajlott szeptember 29-én a Bugaci Karikás Csárdában. A jelenleg Németországban élő, de félegyházi születésű Szabó Adrienn és Iványi Attila kötötték össze életüket, akik viszont nem csak saját házasságukat szerették volna aznap ünnepelni. Attila nagymamája, Iványi Ferencné Borbély Terézia, vagy, ahogy ők hívják, Mamika 100. születésnapja másnapra esett, így éjfél után nemcsak az új párt, hanem Mamikát is köszöntötte a násznép.

Vígh-Doroghy Zsuzsanna esküvő- és rendezvényszervező, aki az elképzelést megvalósította, így nyilatkozott lapunknak:

– Sokat gondolkodtunk, hogyan is lehetne titokban tartani az esküvő legnagyobb meglepetését, mivel Mamikának szeptember 30-án van a szülinapja. Végül az tűnt a legjobb megoldásnak, ha az éjféli átöltözés után az új pár köszönti fel a mamát. Mamika egész nap fontos szerepet kapott, de nyilván éjfél után következett az igazi meglepetés számára. Kihívás volt számomra az esemény, hiszen esküvőszervezést ötvöztünk meglepetés születésnap eseményével, ami azért nem szokványos. Szerencsére minden remekül alakult, tartottuk a menetrendet, amelyben nagy segítség volt Feleki Viktor vőfélykollégám is.

Remek csapatot alkottunk, amelyben a pár is tevékenyen részt vett. Mamika nagyon meglepődött, amikor éjfélkor, a menyecsketáncra várva őt köszöntötte az egész násznép. Nagyon megható pillanatokat élhettünk át, amit soha nem fogok elfelejteni és mindig hálás leszek érte. Sok boldogságot kívánok Adriéknak és jó egészséget Mamikának!

Z.A.

Kövessen minket a Facebookon is!