Sport 2024. október 18. 08:00

Kiemelkedően szerepeltek a félegyházi erőemelők Szlovákiában

Képgaléria
Kiemelkedően szerepeltek a félegyházi erőemelők Szlovákiában
A Kiskunfélegyházi Erőemelő Sportegyesület kilenc versenyzője vett részt az október 10-13. között Szlovákiában megrendezett GPC világbajnokságon, ahol kiemelkedő eredményeket értek el. A sikerekről Patyi Zoltán, az egyesület elnöke számolt be.

A csapat összesen nyolc arany-, két ezüstérmet, egy abszolút első és egy abszolút második helyezést hozott haza. Rácz Anasztázia erőemelésben nemcsak az első helyet szerezte meg, de abszolút bajnokként is diadalmaskodott. Tuba Henrietta és Ráczné Seres Marianna szintén aranyérmesek lettek erőemelésben, míg Rácz Tibor Illés ezüstérmet szerzett.

Rácz Illés az erőemelésben első helyen végzett, míg Patai Petra felhúzásban szerzett aranyérmet. Gubicza Pál felhúzásban arany-, bicepszversenyben pedig ezüstérmes lett. Bajzák György fekvenyomásban szintén az első helyen végzett, Kocsis Csilla Anikó pedig bicepsz kategóriában nyert ezüstérmet.

A fiatal tehetségek, Rácz Anasztázia és Patai Petra, világcsúcsokkal koronázták meg kiváló teljesítményüket, ami tovább növelte az egyesület dicsőségét.

A versenyzők elhivatottsága és kiemelkedő eredményei büszkeséggel töltik el a Kiskunfélegyházi Erőemelő Sportegyesületet és a közösséget. Gratulálunk nekik és további sikereket kívánunk a jövőbeli versenyeken!

V. B.

 

Kövessen minket a Facebookon is!