Helyi hírek 2015. január 7. 12:00

„Agycsavaró” a Szent Benedek Szakképző Iskolában

Képgaléria
„Agycsavaró” a Szent Benedek Szakképző Iskolában
A hagyományos „Agycsavaró” versenyét tartja meg január 8-án a Szent Benedek Szakképző Iskola. A csütörtökön 14.30-kor kezdődő szellemi vetélkedőre a város és vonzáskörzetének hetedik és nyolcadik osztályos tanulóit várják.

Az „Agycsavaró” versenyen a sorrendet a matematikai és logikai felkészültség fogja eldönteni. A feladatsorokat az általános iskolások tudásszintjéhez igazították. A vetélkedő játékos elemekkel tarkított lesz. Minden induló kap 20 pontot, amelyet sikeres feladatmegoldás esetén 5 ponttal gyarapíthat, a választásos tesztlap sikertelen kitöltése, vagy az eredménytelen szerkesztői munka 2 pont levonását jelenti.

A részvevőknek lehetőségük nyílik az iskola munkájának megismerésére és műhelylátogatásra is. Akik úgy döntenek, hogy a Szent Benedek Szakiskolában szeretnék folytatnia a középiskolai tanulmányaikat és eredményesen szerepeltek az „Agycsavarón”, azok a felvételinél előnyt élveznek – mondta el a vetélkedő kapcsán Rokolya Csaba igazgató.

A versenyre csütörtökön délután negyed háromig a helyszínen lehet jelentkezni. Az első három helyezett értékes jutalomban részesül.

s-r

Kövessen minket a Facebookon is!