Helyi hírek 2015. január 11. 14:15 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Kéziszerszámok, 73 pár motoros csizma és 1 fegyver

Képgaléria
Kéziszerszámok, 73 pár motoros csizma és 1 fegyver
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja R. Tibor 40 éves kecskeméti lakossal szemben.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. július 12-én a reggeli órákban Kecskeméten az egyik raktárba betört és onnan - több mint 4,5 millió forint értékben - 73 pár motoros csizmát lopott el.

Továbbá a gyanú szerint 2014. július 8. és 2014. július 10. közötti időben a kecskeméti Belsőnyír tanya egyik lakóházának garázsába tört be R. Tibor, és onnan - több mint 1 millió forint értékben - kéziszerszámokat lopott el.

A férfinál megtartott házkutatás során egy légpuskát találtak és foglaltak le a nyomozók. A kirendelt igazságügyi fegyverszakértő megállapította, hogy a lefoglalt légpuska lőfegyvernek minősül, ezért a gyanúsítottal szemben lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is indult eljárás.

A rendőrség a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek küldte el.

 

Kövessen minket a Facebookon is!