Helyi hírek 2015. január 16. 17:05 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

„Biztonságos közlekedés gyermekszemmel”

„Biztonságos közlekedés gyermekszemmel”
Gyermekrajz pályázatot hirdet a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság - az Országos Rendőr-főkapitányság-Országos Balesetmegelőzési Bizottság kiírása alapján „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” címmel.

Az óvodás és általános iskolás gyerekektől olyan kreatív és figyelemfelhívó rajzokat várnak, amelyek a biztonságos közlekedést mutatják be, illetve propagálják.



Az alkotásokat három korcsoporttól várják: óvodásoktól (3-6 éves), valamint alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) tanulóktól. A pályaművek kizárólag A/4 vagy A/3 méretűek lehetnek.

Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz. A pályamunkákat a Bács-Kiskun Megyei Baleset-megelőzési Bizottsághoz kell eljuttatni (6000 Kecskemét, Batthyány u. 14.) az alkotó adatainak (név, életkor, lakcím, iskola/óvoda neve és telefonos elérhetősége) feltüntetésével.
 

A beküldési határidő: 2015. április 20.

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a legjobb alkotásokból kategóriánként 6-6 pályaművet továbbít a második fordulóra az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsághoz 2015. május 4-ig. A továbbított pályaművek alkotóinak (18 fő) óvodáját, iskoláját értesítik.

A pályázattal kapcsolatban tájékoztatás Geisztné Kamasz Erzsébet r. őrnagytól, a BKMRFK Balesetmegelőzési Bizottságának titkárától kérhető munkaidőben a 76/513-336-os telefonszámon vagy a [email protected] email címen.

 

Kövessen minket a Facebookon is!