Helyi hírek 2015. január 22. 13:10 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Lezárt akta: Kerékpárokat lopott

Lezárt akta: Kerékpárokat lopott
Vádemelést javasol a rendőrség azzal a 37 éves kiskunfélegyházi férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy nap alatt két kerékpárt lopott el.

Mint arról korábban beszámoltunk, ismeretlen tettes Kiskunfélegyházán egy üzlet előtt lakattal lezárt kerékpárt 2014. október 7-én 16 óra és 16 óra 15 perc közötti időben eltulajdonított.



A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai, Dr. Szűcs Elvira Adrienn r. főhadnagy és Csöndes Mihály r. törzsőrmester szolgálatteljesítésük során aznap 23 óra 40 perckor megjelentek egy kiskunfélegyházi utcában, mivel bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi egy kerékpár mellett térdel és feltehetően fűrészeli a járművön lévő láncot. A rendőrök kiérkezésekor a bejelentő által látott férfi már nem volt ott, de a két nyomozó egy ház udvarán elrejtve megtalálta a nap folyamán ellopott kerékpárt. A közelben igazoltatták K. István 37 éves kiskunfélegyházi lakost, majd gyanúsítottként kihallgatták, melynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrök lefoglalták a kerékpárt, egy fűrészlapot és egy fogót.

A nyomozás adatai szerint a terhelt megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2014. október 7-én egy másik lezárt állapotú kerékpárt is ellopott, amelyet a házkutatás során megtaláltak a rendőrök.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a K. Istvánnal szemben lopás gyanúja miatt folytatott nyomozást január 21-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal elküldte a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Fotó: illusztráció

 

Kövessen minket a Facebookon is!