Sport 2015. január 24. 19:40

Nagy az érdeklődés a fallabda bajnokság iránt

Képgaléria
Nagy az érdeklődés a fallabda bajnokság iránt
A 2014/15-ös szezon negyedik versenyét rendezték meg január 24-én a kiskunfélegyházi fallabda pályán. A Szati Bau Squash Kupán a női és a férfi győztesek mellett a vigaszágak nyerteseit is díjazták. A tervek szerint júniusig minden hónapban rendez kupát a Mozdulj Félegyháza SE, amit az amatőrök számára szervezett nyílt nap előz meg.

A korábbi eseményeket és az idei programot Jenován Tibor, a Mozdulj Félegyháza SE elnöke foglalta össze.

 

Jenován Tibor, szervező, elnök, Mozdulj Félegyháza SE

- Ez az idei év első versenye. Nálunk a szezon ősszel kezdődik és nyár elejéig tart. A szezonnak ez már a 4. megmérettetése. Ebben az évben júniusig szeretnénk kupákat szervezni.

- Az érdeklődés egyre nagyobb, változatos a versenyek összetétele is. Ha mindenki eljönne, aki a korábbi tornákon megfordult, akkor ötvenen is összegyűlnénk, de jelenleg 25-30 versenyzőt tudunk egyszerre fogadni.

- A kezdőknek nyílt napot biztosítunk, amit a kupák előtt szervezünk. Az amatőrök ennek keretében a fallabdázás alapjaival ismerkedhetnek meg.

- A fallabdázás kis labdaérzékkel viszonylag gyorsan megtanulható. Folyamatos odafigyelést, koncentrációt igényel. Kicsit sérülésveszélyes ugyan és a másikra is figyelni kell a játék közben.

 

Eredmények:

Női

1. Kovács Ágnes

2. Fricska Fanni

3. Jenován Zsuzsanna

 

Férfi:

1. Jenován Tibor

2. Füzesi József

3. Végh Zsolt

 

Vigaszág 1. helyezett:

Női:

1. Bali Cintia

Férfi:

1. Csontos Ottó 

 

G. Z. 

Kövessen minket a Facebookon is!