Helyi hírek 2015. január 26. 16:00

Milyen lett a félévi bizonyítvány?

Képgaléria
Milyen lett a félévi bizonyítvány?
A legaktuálisabb kérdés kapcsán a válaszadók megfogalmazták a második félévi saját elvárásaikat is.

Anett (18)

Nagyon jól, a vártnál jobban sikerült a félévem, bár elég nehéz volt. Nagy az elvárás ráadásul maximalista vagyok, úgyhogy lehet azért még javítani, és készülnöm kell az érettségire.

Zsani (18)

Meg vagyok elégedve, a főbb tantárgyak osztályzatai mind jól sikerültek. Kicsit többet is tehetnék, és ezután nem fogom hagyni, hogy elvonják a figyelmemet a tanulásról. Tudok még javítani, hogy több legyen az 5-ös, mint a 4-es.

Zsófi (18)

Gazdasági tárgyakból kicsit több tanulásra van szükség, de egészen jól sikerült a félév. Gyógyszerész szeretnék lenni, ezért készülnöm kell az emeltszintű biológia és kémia érettségire, miközben a többi tantárgyat is szinten szeretném tartani.

Niki (16)

Igazán sikerülhetett volna jobban is. Két tantárgyat mindenképpen fel akarok hozni a következő félévben: a történelmet és az „üzleti tevékenység a gyakorlatban” címűt. Elsősorban rajtam múlik.

Nóri (15)

Szeretnék javítani az eredményeken, mert a vártnál gyengébben sikerült. Nem tettem oda eléggé magam történelemből és angolból, ezekből lemaradtam a terveimtől. Az első félév tanulsága alapján nagyobb energiát próbálok a tanulásra fordítani.

Bianka (16)

Nem éppen ezt terveztem, gyengébben teljesítettem, mint szerettem volna történelemből és angolból. Kevésnek bizonyult a tanulás, ezért a második félévben több időt fogok ráfordítani. Fel fogom hozni a jegyeimet, minden tantárgyra odafigyelek.

tli

Kövessen minket a Facebookon is!