Helyi hírek 2015. január 27. 15:05 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem tudtak kereket oldani

Képgaléria
Nem tudtak kereket oldani
A bejelentéstől számított 11 percen belül elfogták a kecskeméti rendőrök azt a két 17 éves fiút, akik feltörtek egy gépjárművet.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2015. január 26-án 23 óra 19 perckor arról, hogy Kecskeméten, a Fazekas Mihály utcában két ismeretlen férfi feltört egy autót és abból feltehetően egy akkumulátort tulajdonított el.

A kapott személyleírás alapján a néhány perc alatt kiérkező járőrök a helyszín közelében intézkedés alá vontak két fiatalkorút, akik zavartan viselkedtek. A fiatalok ruházatának és csomagjának átvizsgálása során az egyenruhások találtak egy csavarhúzót és egy elemlámpát, körülbelül 20 méterrel távolabb pedig két kerékpárt és két akkumulátort is.

Kiderült, hogy a páros megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy rendszám nélküli személygépkocsi bal oldali első ajtaját felfeszítette és annak utasteréből, valamint a motortérből eltulajdonított kettő darab akkumulátort, ezért 23 óra 30 perckor elfogták és - szabadlábon hagyásuk mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a 17 éves kiskunfélegyházi és a 14 éves kecskeméti fiatalt.

 

Kövessen minket a Facebookon is!