Közélet 2015. január 30. 08:25

Hegmanné Nemes Sára lett a Kecskeméti Főiskola kancellárja

Hegmanné Nemes Sára lett a Kecskeméti Főiskola kancellárja
Orbán Viktor miniszterelnök 2015. január 23-ától a Kecskeméti Főiskola kancellárjává nevezte ki 3 évre Hegmanné Nemes Sárát. Örülök annak, hogy személyében a főiskola olyan kancellárt kapott, akinek szaktudása, tapasztalata, kapcsolati rendszere megkérdőjelezhetetlen.


Kecskemét most olyan korszakot él meg, amelyben Magyország egyik legjelentősebb erőközpontjává válhat. Ehhez adott a kormányzati támogatás - amelynek legutóbbi bizonyítéka a vidékfejlesztési államtitkárság Kecskemétre költöztetése - és adottak azok az eszközök, elképzelések, amelyekkel maga a város is rendelkezik.





A fejlődésben kiemelt szerepe van a Kecskeméti Főiskolának, amely az utóbbi néhány évben jelentős változásokon ment keresztül. A közeljövő feladata az, hogy egyetemi várossá váljunk, és pénzügyi területen is elindulhasson a felsőfokú képzés.

Hegmanné Nemes Sára kancellári kinevezése a garancia arra, hogy a rábízott intézmény gazdasági háttere rendezett és átlátható legyen, valamint eredményes és költséghatékony működése révén a Kecskeméti Főiskola egyre sikeresebb, versenyképesebb és vonzóbb felsőoktatási helyszínné váljon.
 

                Szemereyné Pataki Klaudia
Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere


 

Kövessen minket a Facebookon is!