Helyi hírek 2015. január 31. 20:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi negyedik vasárnap - 2015. február 1.


- Február 1-jén vasárnap a 9 órai és a fél 11-es szentmisében végezzük a gyertyaszentelést. Gyertyát a templomban is lehet vásárolni.

- Február 1-jén vasárnap a 9 órai szentmise után megbeszélés lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleinek. Kérjük, hogy a szülők hozzák magukkal gyermekeik adatlapját!

- Vasárnap délután 5 órakor szentség kitétellel kezdődik az első vasárnapi szentségimádás.




- Február 2-án, hétfőn reggel 7-kor és este 5 órakor lesz szentmise templomunkban. Délelőtt fél 11-kor Dr. Bábel Balázs érsek atya tart szentmisét az Ótemplomban.

- Február 3-án, kedden délután fél 5-kor kezdjük a lourdesi imakilencedet

- Február 5-én, csütörtökön délután 4 órakor szentségkitétellel csendes szentségimádás kezdődik papi és szerzetesi hívatásokért.

- Ebben a hónapban kivételesen most pénteken, 6-án este 7 órakor kezdődik az ifjúsági mise a Kalmár kápolnában.

- Várjuk a Plébánián azokat a párokat, akik templomunkban szeretnének házasságot kötni. Részükre február 7-én, szombaton délután 2 órakor jegyes oktatás kezdődik a Constantinumban.

- Előkészítő tanfolyamot szervezünk azoknak a felnőtteknek, akik nincsenek megkeresztelve, nem voltak elsőáldozók, nem bérmálkoztak. Érdeklődni és jelentkezni lehet a Plébánián.

- Egyházközségünk is bekapcsolódik a „Házasság hete” rendezvé-nyeibe. Előzetes tudnivalók a templomi hirdetőtáblán olvashatóak.

- Zarándokvonat indul a csíksomlyói búcsúra. A részletes tudnivalókról a Plébánián lehet tájékozódni.

- Az Egyházközség Képviselőtestülete elfogadta a 2014. évi zárszámadást és a 2015. évi költségvetést. Ezek megtekinthetőek a Plébánián hivatali időben.

- Február 3-tól a héten minden szentmise végén Balázs áldást osztunk.

 

Kövessen minket a Facebookon is!