Kultúra 2015. február 25. 13:25 Forrás: keol.hu

Hírös Agóra - kérdőív az intézményről

Hírös Agóra - kérdőív az intézményről
Egy kérdőív kitöltését kéri a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ. Arra biztatják Önöket, hogy segítsék a Hírös Agóra multifunkcionális közösségi központ későbbi eredményességét azzal, hogy válaszolnak néhány kérdésre: a kérdőív kitöltése csak néhány percet vesz igénybe.


Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata 2014-ben 650,2 millió forint uniós és hazai támogatást nyert a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ átépítésével a Hírös Agóra multifunkcionális közösségi központ létrehozására Kecskeméten.

Ahhoz, hogy a Hírös Agóra a város közösségi-művelődési központjaként, az Ön és családja örömére végezze munkáját, néhány kérdésre szeretnének választ kapni. Kíváncsiak véleményére, segítse ezzel is munkájukat!

A kérdőív kitöltésével nyereményjátékra is benevezhetnek mindazok, akik szeretnének a megújult kulturális központ egy általuk kiválasztott programjára (egy előadásra, 2 fő részére) belépőt nyerni! Ezért kérik, hogy a kérdőív végén adják meg elérhetőségüket is. A kitöltés teljes mértékben önkéntes, válaszaikat bizalmasan kezelik és azokat harmadik félnek nem adják ki.

A kiértékelés eredményéről az intézmény honlapján www.efmk.hu oldalon tájékozódhat. Kitöltési és leadási határidő: 2015.március 15.


A kérdőív ITT érhető el. 

Kövessen minket a Facebookon is!