Sport 2015. március 1. 19:20

A Rába ETO nyerte a férfi döntőt

Képgaléria
A Rába ETO nyerte a férfi döntőt
Szoros első félidei játékot követően 4-1-re győzött a Rába ETO a férfi futsal Magyar Kupa félegyházi döntőjében. A finalista Veszprém az első játékrészben még tartotta a jobb erőkből álló győrieket, sőt egyenlítenie is sikerült, de a fordulás után egyre nagyobb fölénybe került az ETO, ami a gólokban is megmutatkozott. A Győr megvédte címét a Magyar Kupában.

A mérkőzést mindkét csapat bátran kezdte, a Veszprém több lehetőséget is elpuskázott, míg az ETO kihasználta helyzetét. (1-0)

A bekapott találat nem fogta meg a veszprémieket, akiknek az első félidő hajrájában sikerült egalizálniuk és közel álltak a fordításhoz is. (1-1)

 

A fordulás után a Győr magasabb fokozatba kapcsolt. Gyorsan és pontosan járatták a labdát és újra megszerezték a vezetést; előnyüket bő tíz perccel a vége előtt tovább növelték. (3-1)

A mérkőzés ezen szakaszára a veszprémiek lendülete alábbhagyott és a kapus nélküli támadójátékuk újabb ETO gólt eredményezett. (4-1)

A győriek biztosan őrizve előnyüket nyerték meg a kupát.

 

Rába ETO - Veszprém 4-1 (1-1)

ETO: Tóth Gyula - Juanra, Solano, Dróth Zoltán, Lódi Tamás

Csere: Mimi, Harnisch Ákos, Püspök Péter, Palomeque, Noe, Vevé, Sáhó Kristóf, Balázs Zoltán, Matkovics Gábor

Veszprém: Reveland Zoltán - Bényi Kálmán, Németh Péter, Boromisza Dániel, Vas Ádám

Csere: Finta Péter, Tatai József, Boromisza Gábor, Tar Tamás, Bánfalvi Balázs, Bognár Péter, László Gábor Zsolt, Schmidmajer Ádám, Sárdi Máté 

 

 

G. Z. 

Kövessen minket a Facebookon is!