Helyi hírek 2015. március 10. 17:40

A közösség szolgálatában

Képgaléria
A közösség szolgálatában
„A közösség szolgálatában” címmel tartott foglalkozást a Natura Hungarica Alapítvány március 6-án a civil szervezetek képviselőinek és középiskolásoknak a művelődési központban. Kárpáti Rita és Rekedt Gréta közös játékra és pályázatírásra kérte a megjelenteket. Eközben részletesen ismertették, hogy milyen fontos lépéseket kell megtenni egy-egy terv pályázati támogatásához, megvalósításához.


A Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával létrejött foglalkozáson a résztvevők megismerkedtek azzal, hogy mely programoknak lehet társadalmi hasznossága.

A pályázatok elkészítése során milyen részletekre kell ügyelni, a projektet lebonyolítását miként kell adminisztrálni és elszámolni.

Gyakorlativá tették az együttgondolkodást, hiszen egy közös pályázatot is megfogalmaztak, amely minden jelenlévő szervezetnek hasznára vált. Az ötletelés során arra jutottak, hogy a szervezeteket a jövőben videoklipekkel népszerűsítik, és ismertségüket azzal is segíti a Natura Hungarica Alapítvány, hogy bemutatkozhatnak az "Értéktérkép.com" című weboldalon.

 

Kövessen minket a Facebookon is!