• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • A futsal kupadöntő szervezésére panaszkodott Madarász János, az ezüstérmes veszprémi csapat trénere
Sport 2015. március 12. 12:45

A futsal kupadöntő szervezésére panaszkodott Madarász János, az ezüstérmes veszprémi csapat trénere

A futsal kupadöntő szervezésére panaszkodott Madarász János, az ezüstérmes veszprémi csapat trénere
A blogjában tette közzé észrevételét, panaszát a félegyházi rendezéssel kapcsolatban Madarász János, korábbi futsal válogatott játékos, a Futsal Club Veszprém jelenlegi edzője. A tréner konkrét esetként írta le, hogy a korai megérkezésüket követően neki és segítőinek jegyet kellett váltaniuk az előttük játszó csapatok mérkőzésére. A belépést felügyelőktől és az MLSZ egyik munkatársától ugyancsak ezt a választ kapta- miszerint jegyet kell venniük. Madarász a történtekért a kiskunfélegyházi rendezőket okolta, amire a leírásának végén is utalt: „Tisztelt kiskunfélegyházi rendezők, hát magukhoz nem szívesen megyek vendégségbe!”.

A történtekhez hozzátartozik, hogy a február 28-án és március elsején megtartott kétnapos futsal gála a Magyar Labdarúgó Szövetség égisze alatt valósult meg. A helyszínt a félegyházi önkormányzat biztosította a KÉSZ Arénában, de mivel ez egy hivatalos MLSZ rendezvény volt, ezért a labdarúgó szövetség a saját embereit alkalmazta mind a jegyszedésnél, mind pedig a nézőtér felügyeleténél. Az MLSZ hatáskörébe tartozott a belépéshez szükséges akkreditációs kártyák kiosztása is, csakúgy, mint a jegyek ellenőrzése.

 

 

Íme a teljes bejegyzés:

 

Madarász János, a Futsal Club Veszprém trénere blogjában a mögöttünk hagyott meccsek krónikája mellett egy meghökkentő esetet is felelevenített. - Írta a Vehirsport.hu- veszprémi sportportál.

 

Kritikán aluli rendezés Kiskunfélegyházán

 

"Még mielőtt rátérnék az elődöntőre és a döntőre, leírom, mit tapasztaltam a négyes döntő helyszínén. Szombat reggel indultunk el Veszprémből, hogy megmérkőzzünk a döntőbe jutásért. Az utat durván két óra alatt megtettük, majd a szállásra érkeztünk. Mindenki elfoglalta a szobáját, utána pedig ebédeltünk egy jót. Amikor ez megtörtént, megbeszéltük a játékosokkal, hogy pihenjenek és a csarnokban majd találkozunk, mert két segítőmmel megnézzük az első elődöntőt.

 

Németh Gáborral és Schmidmajer Árpival elindultunk a mérkőzés színhelyére. Bementünk, elmondtuk kik vagyunk, s hogy szeretnénk megnézni az ETO– Mezei-Vill mérkőzést. Azt mondják nekünk, hogy semmi akadálya, csak meg kell vennünk a belépőt. Kikerekedett szemmel hallgattam az illetőt. Gondoltam, lehet, hogy valamit rosszul mondtam és újra bemutatkoztunk. Megismételtük, hogy kik vagyunk, s hogy a következő mérkőzésen mi játszunk. A válasz is jött. Igen, tudják, de mivel hamar érkeztünk, meg kell vennünk a belépőt.

 

Nem adtam fel, mert az gondoltam, akivel beszéltem, nem érti a magyar nyelvet, ezért hát felhívtam Király Gabit, akiről azt gondoltam, tud majd segíteni, hiszen az MLSZ-nél dolgozik. Elmondtam, hogy mit akarnak tőlünk, de ő ugyanazt mondta el. A döbbenettől nem láttam. Voltam már egy pár rendezvényen, de ilyet se külföldön, sem itthon nem tapasztaltam még. Szerintem a négy csapat tagjainak teljesen evidens dolog lett volna megtekinteni egymás mérkőzését. Hiába volt akkreditációs kártyánk, az csak arra volt elég, hogy az öltöző és a folyosói WC között mozoghattunk. Nem volt más hátra, előre mentünk és megvettük 500 forintért a belépőjegyet. Így nagy örömömre segítőimmel helyet foglalhattunk. Tisztelt rendező urak, ezt csak úgy tudnám megfogalmazni, hogy szégyen és gyalázat! Másnap sem változott semmi. Ugyanazzal a gyenge felfogással találkoztam én és a játékosaim. Tisztelt kiskunfélegyházi rendezők, hát magukhoz nem szívesen megyek vendégségbe!”

 

Férfi Futsal Magyar Kupa döntő végeredménye:

Rába ETO - Veszprém 4-1 (1-1)

ETO: Tóth Gyula - Juanra, Solano, Dróth Zoltán, Lódi Tamás

Csere: Mimi, Harnisch Ákos, Püspök Péter, Palomeque, Noe, Vevé, Sáhó Kristóf, Balázs Zoltán, Matkovics Gábor

 

Veszprém: Reveland Zoltán - Bényi Kálmán, Németh Péter, Boromisza Dániel, Vas Ádám

Csere: Finta Péter, Tatai József, Boromisza Gábor, Tar Tamás, Bánfalvi Balázs, Bognár Péter, László Gábor Zsolt, Schmidmajer Ádám, Sárdi Máté

 

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!