Sport 2015. március 13. 18:20

Kiváló minősítést kapott a félegyházi futsal döntő az MLSZ-től

Kiváló minősítést kapott a félegyházi futsal döntő az MLSZ-től
Reagált Balla László, Kiskunfélegyháza alpolgármestere a veszprémi edző, Madarász János nyilatkozatára, aki a félegyházi rendezést kritizálta írásában. Amint arról már beszámoltunk, Madarász sérelmezte, hogy a megérkezését követően neki és a segítőinek jegyet kellett váltaniuk az előttük játszó csapatok mérkőzésére. Madarász a történtekért a kiskunfélegyházi rendezőket okolta, amire az írásának végén is utalt: „Tisztelt kiskunfélegyházi rendezők, hát magukhoz nem szívesen megyek vendégségbe!”. Ezzel kapcsolatban Balla László felhívta a figyelmet arra, hogy az önkormányzat csak a helyszínt biztosította a gálához, a szervezés az MLSZ hatáskörébe tartozott. A labdarúgó szövetség saját embereit alkalmazta mind a jegyek szedésénél, mind pedig a nézőtér felügyeleténél.

Balla László hozzátette, meglepődve tapasztalta, hogy a férfi döntő vesztes csapatának trénere, Madarász János negatívan minősítette a félegyházi rendezést. Főleg annak tükrében meglepő ez, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség kiválóra értékelte a tornát.

Az alpolgármester azt is megerősítette, hogy a gálán a felügyeletet ellátó biztonsági szolgálatot és a jegyszedőket is az MLSZ intézte és ugyancsak az MLSZ hatáskörébe tartozott a belépéshez szükséges akkreditációs kártyák kiosztása, csakúgy, mint a jegyek ellenőrzése.

 

- Számomra kicsit furcsa volt, hogy a résztvevő csapatok akkreditációs kártyája le volt korlátozva, de ezt az MLSZ a rendezvény biztonsága érdekében tehette. Megtehette volna a szövetség, hogy olyan kártyákat állít ki a résztvevőknek, amivel az egész csarnok bejárható. Ez azonban nem a félegyháziak, hanem az MLSZ hatáskörébe tartozott.

 

Balla László azt is elmondta, hogy a visszajelzések 99 százaléka pozitív volt, sőt felmerült az igény más sportágbeli rendezvények idehozatalára is a félegyházi lakosok részéről.

 

G. Z.



 

Kövessen minket a Facebookon is!