Sport 2015. március 14. 17:40

Hazai publikum előtt győzött a Kiskunfélegyházi HTK

Képgaléria
Hosszú szünetet követően első alkalommal játszhatott hazai környezetben a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 18. fordulójában. A még mindig mély talajú pályán a félegyháziak a Tompa SE-t fogadták. A mérkőzést jól kezdte a KHTK, amely az első félidő közepén gyors két gólt szerzett, majd még a szünetet megelőzően újra betalált. A háromgólos különbség a későbbiek során sem változott, a félegyháziak magabiztosan szerezték meg mind a három pontot.

A szikrázó tavaszi jó idő ugyan elmaradt, ennek ellenére meg lehetett rendezni Félegyházán a Kiskunfélegyházi HTK- Tompa SE találkozót. A pálya talaja sokat javult az elmúlt időszakban, aminek köszönhetően hazai nézők előtt is bemutatkozhatott 2015-ben a csapat.

 

Az első helyezett KHTK ellenfele az a tabella hátsó régiójában tanyázó Tompa volt, amelynek otthonában ősszel is sikerült győznie a félegyháziaknak. A sikerre most is nagy szüksége volt a KHTK-nak, ugyanis a második helyezett Híd SC idén is komoly üldözőnek számít a bajnokságban.

Az agilisen kezdő félegyháziak viszonylag korán, már a 21. percben feltörték a vendég csapat védelmét. Zs. Juhász István gólját követően alig egy perccel Némedi Norbert kettőre növelte a különbséget. (2-0)

 

A két gyors találatot követően a félidő hajrája is a félegyháziaknak sikerült jobban. A lefújást megelőzően Zs. Juhász István már a második gólját jegyezte. (3-0)

 

A megnyugtató előny birtokában a második félidőben is a KHTK irányított, a tompaiak nem tudták megtartani a labdát, ellentámadásaik kevés veszélyt hordoztak magukban.

Veszélyes helyzeteket ebben a játékrészben is a félegyháziak alakítottak ki, de a befejezéseikbe rendre hiba csúszott, ennek ellenére értékes és nagyarányú győzelmet arattak. (3-0)

 

Bács-Kiskun Megyei I. 18. ford. 2015. 03. 14.

Kiskunfélegyházi HTK- Tompa SE (3-0) 3-0

Gólszerzők: 21. p. Zs. Juhász István, 22. p. Némedi Norbert, 45. p. Zs. Juhász István 

 

 

G. Z. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!