Sport 2015. március 16. 16:45

Birkózással ünnepelték március 15-ét

Képgaléria
Birkózással ünnepelték március 15-ét
Petőfi Kupa szabadfogású versenyen vettek részt Kiskőrösön március 15-én a Kiskunfélegyházi Vasas TK birkózói. A tornán 206-an léptek szőnyegre. A megmérettetés nagyon jó erőpróba volt a közelgő versenyek előtt.

A tornán lányok is indulhattak és két félegyházi kislány is azok között volt, akik fiúkat legyőzve tudtak érmet szerezni. Varga Bernadett 25 kilogrammban, míg Termol Tamara a 41 kilogrammosok között nyert bronzérmet.

 

Mellettük a fiúk is jeleskedtek az éremszerzésben, ugyanis hárman, Makra Benjámin (25 kg), Szöllösy Balázs (35 kg) és Czibolya Máté (76 kg) is aranyérmesek lettek súlycsoportjukban.

 

Ezüstérmet nyert: Fekete Alex (32 kg), Karádi Roland (34 kg), Borto Dominik (36 kg), Bátyai Dorián ( 45 kg) és Szécsényi Ádám (+76 kg-ban).

 

Bronzérmet szereztek: Makra Levente (28 kg) és Stecenkó Nándor a 46 kilogrammosok között.

 

Nagyon örvendetes, hogy a Petőfiszállásról bejáró Makra testvérek és Borto Dominik folyamatosan ott vannak a legjobbak között, valamint az egyelőre kis létszámú, de lelkes kunszállási csoportból Stecenkó Nándor már második versenyén tudott érmet szerezni.

 

Edzők: Ván Jenő, Kelemen András és Szabó József

Kövessen minket a Facebookon is!