Közélet 2015. március 20. 09:30

Aláírásgyűjtésbe kezdett a Jobbik

Aláírásgyűjtésbe kezdett a Jobbik
Aláírásgyűjtésbe kezdett a Jobbik, amelyhez péntektől a kiskunfélegyházi szervezet is csatlakozik – jelentette be sajtótájékoztatón a párt helyi elnöke. Kollár László elmondta: nem népszavazási kezdeményezés a céljuk, hanem törvényjavaslataikat, módosító indítványaikat szeretnék alátámasztani az összegyűlt aláírásokkal.

A „Szóljon bele!” címet viselő aláírásgyűjtő lapon négy kérdésre lehet válaszolni.

Egyetért-e azzal, hogy a férfiak negyven évi munkaviszonyt követően jogosulttá váljanak kedvezményes öregségi nyugdíjellátásra?

Egyetért-e azzal, hogy az alapszintű internet szolgáltatás térítésmentesen illessen meg minden magyar állampolgárt. Egyetért-e azzal, hogy ha Ukrajnában a fegyveres konfliktus kiszélesedne, Magyarországnak nem szabad a háborúban szerepet vállalnia, hanem a semlegességünket és a békét kell megőriznünk?

Egyetért-e azzal, hogy a Magyarországot veszélyeztető bevándorlás visszaszorítása érdekében hazánk hozzon létre önálló határőrséget, és az állam ne vállalja magára a gazdasági menekültek eltartását?

A Jobbik aktivistái piacnapokon a Béke téren és a Kossuth utcán gyűjtik az aláírásokat, a párt Szalai Gyula utcai irodájában pedig minden nap nyitva tartanak – mondta el Kollár László.

s-r

Kövessen minket a Facebookon is!