Sport 2015. március 24. 14:00

A vándorzászlóért folyt az „íjászcsata”

Képgaléria
A vándorzászlóért folyt az „íjászcsata”
28. alkalommal rendezte meg a Nyílegyenes IC a Vándorzászlóért zajló tradicionális íjászversenyt Kunszentmiklóson. A félegyházi Turul Koppány Íjászok 13 fővel neveztek és több kiváló eredményt értek el kategóriájukban.

A sok belvíz ellenére sikerült vízmentes íjászpályát építeniük a szervezőknek.

A Koppányok indulói:

Szólya Imre, Bense László, Keserű Szilvia, Szeibert Nóra, Szeibert Imre, Kiss János, Tóth Mihály, Dongó Anita, Bányai Lili, Boldog Bence, Lovas Ferenc, ifjú Lovas Ferenc és Dinnyés Gyula.

 

A hatalmas szélben lebonyolított verseny szedte az áldozatokat, de a nehéz körülmények ellenére is jól céloztak a félegyháziak.

 

A Koppányok közül a legsikeresebb Keserű Szilvia lett, aki a felnőtt női kategóriát magabiztosan 21 pontos előnnyel nyerte meg. Ugyanebben a kategóriában Bányai Lili szoros eredménnyel 5. lett.

 

Szeibert Nóra ifi lány kategóriában szintén elsőként végzett.

Ifj. Lovas Ferenc gyerek fiú kategóriában 4. lett.

Szeibert Imre kiváló eredménnyel a 8. helyen zárta a versenyt!

Bense László, aki folyamatosan bontogatja a szárnyait és egyre jobban teljesít a versenyeken a 17. pozíciót szerezte meg.

 

A párbajban Szeibert Imre remekelt, hiszen a döntőben három ismételt sorozat után, egy jobb lövéssel (8) veszített, így második lett.

 

Dinnyés Gyula szenior kategóriában nem túl fényes teljesítménnyel hatodik helyen zárt.

 

A vándorzászlóért a legjobb öt helyezett jutott be csapatonként.

 

A harcvonalban Bense László, Szeibert Imre, Tóth Mihály, Szólya Imre, Dinnyés Gyula állt a 10-20-30-40-50 méteres távolságra kihelyezett célokkal szemben.

Itt a negyedik helyre csúszott vissza a Koppány csapat!

A Vándorzászló nagyon szoros eredménnyel Lajosmizsére vándorolt el.

 

Kövessen minket a Facebookon is!