Sport 2015. április 11. 19:10

Tízgólos mérkőzésen ikszelt a Kiskunfélegyházi HTK

Képgaléria
Tízgólos mérkőzésen ikszelt a Kiskunfélegyházi HTK
Háromszor vezetett, végül az utolsó percben mentett pontot hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A fordulatokban bővelkedő találkozón hiába rúgott az első 3 percben két gólt a KHTK, nem tudta megtartani előnyét. Sőt a második félidőben előbb emberhátrányba, majd gólhátrányba került, innen egyenlített a 90. percben 5-5-re. A döntetlennel a félegyháziak előnye egy pontra olvadt a tabella élén a Kunszállást legyőző Híd SC előtt.

Kiválóan kezdte a Soltvadkert elleni mérkőzést a bajnokság élén álló Kiskunfélegyházi HTK. A 2. percben előbb Ábel Zsolt, majd röviddel ezután Zs. Juhász István is betalált. (2-0)

Ekkor kevesen gondolták, hogy izgalmassá válhat még a találkozó, a vendégek azonban nem adták fel, már a 14. percben összejött nekik a szépítés és a 24. percben ki is egyenlítettek. (2-2)

 

A végig izgalmas mérkőzésen a 27. percben újfent a KHTK került előnybe, de a szünet után 4 perccel ismét felzárkóztak a soltvadkertiek. (3-3)

 

A félegyháziak ezt követően nehéz helyzetbe kerültek, a 66. percben Valkai Tamás piros lapot kapott. Tíz emberrel némileg kockáztatva támadásban maradt a KHTK. Ennek eredményeképpen a 72. percben Némedi Norbert újfent előnyhöz juttatta csapatát. (4-3)

Mindössze 3 percig örülhetett a vezetésnek a KHTK, ugyanis egy szöglet után ismét döntetlenre alakult az állás. (4-4)

 

Ekkor már mindkét együttes győzelemre játszott és a fennmaradó félegyháziak hibáját kihasználva a 87. percben a vendégek szerezték meg a vezetést. Egy kiugratás után Kerekes Márk értékesítette helyzetét. (4-5)

 

A KHTK mindent egy lapra feltéve végül kiharcolta a döntetlent. Szabó Tamás a 90. percben szerencsés fejes góllal egyenlített. (5-5)

 

A gól-gazdag mérkőzésen igazságos eredmény született, a félegyháziak maguknak tették nehézzé a találkozót.

 

Bács-Kiskun Megyei I. 22. ford. 2015. 04. 11.

Kiskunfélegyházi HTK- Soltvadkerti TE (3-2) 5-5

Gólszerzők: 2. p. Ábel Zsolt, 3. p. Zs. Juhász István, 27. p. Valkai Tamás, 72. p. Némedi Norbert, 90. p. Szabó Tamás ill. 14. p. Varga Bence, 24. p. Szamosi Péter, 49. p. Pálinkás Zoltán, 75. p. Tasnádi Dávid, 87. p. Kerekes Márk János

Piros lap: 66. p. Valkai Tamás (KHTK)

 

G. Z. 

Kövessen minket a Facebookon is!