Program 2015. április 24. 13:00

Akik szeretik Félegyházát

Képgaléria
A Rocktár Élőzenei Bázis és közönsége számos elismerést kap a zenész szakmától, amelyet megpróbál folyamatosan viszonozni lehetőségeihez mérten. Az a gesztus azonban, amit a MAGNA CUM LAUDE zenekar gyakorolt a helyi közönségnek márciusi koncertjük után, egyedülálló a Rocktár történetében.Az együttes sikert sikerre halmoz, gyakran több tízezres tömeg előtt lép fel, de Kiskunfélegyházát minden évben útba ejti hagyományos nőnapi koncertjével. Várható volt, hogy idén is pillanatok alatt elkapkodják a belépőket a rajongók gyakran az ország másik feléből érkezve.

Ekkor jött a nem várt meglepetés a zenekar részéről, ugyanis a koncert végén bejelentették, hogy a nagy számú kint maradt rajongó kedvéért ismét visszajönnek a Rocktárba április 25-én. Mivel a zenekar rendkívül elfoglalt és csak válogatott rendezvényeken lép fel, így méltán mondhatják a félegyháziak, hogy a MAGNA CUM LAUDE nagyon szereti őket!

Kérünk mindenkit tisztelettel, hogy időben vásárolja meg belépőjét, ha meg szeretné nézni és hallgatni testközelből a zenekart!
 

       Ónodi Árpád
Plain-Rock Egyesület
Rocktár Élőzenei Bázis


 

Kövessen minket a Facebookon is!