Program 2015. április 24. 13:00

Akik szeretik Félegyházát

Képgaléria
A Rocktár Élőzenei Bázis és közönsége számos elismerést kap a zenész szakmától, amelyet megpróbál folyamatosan viszonozni lehetőségeihez mérten. Az a gesztus azonban, amit a MAGNA CUM LAUDE zenekar gyakorolt a helyi közönségnek márciusi koncertjük után, egyedülálló a Rocktár történetében.



Az együttes sikert sikerre halmoz, gyakran több tízezres tömeg előtt lép fel, de Kiskunfélegyházát minden évben útba ejti hagyományos nőnapi koncertjével. Várható volt, hogy idén is pillanatok alatt elkapkodják a belépőket a rajongók gyakran az ország másik feléből érkezve.

Ekkor jött a nem várt meglepetés a zenekar részéről, ugyanis a koncert végén bejelentették, hogy a nagy számú kint maradt rajongó kedvéért ismét visszajönnek a Rocktárba április 25-én. Mivel a zenekar rendkívül elfoglalt és csak válogatott rendezvényeken lép fel, így méltán mondhatják a félegyháziak, hogy a MAGNA CUM LAUDE nagyon szereti őket!

Kérünk mindenkit tisztelettel, hogy időben vásárolja meg belépőjét, ha meg szeretné nézni és hallgatni testközelből a zenekart!
 

       Ónodi Árpád
Plain-Rock Egyesület
Rocktár Élőzenei Bázis


 

Kövessen minket a Facebookon is!