Hirdetmények 2015. április 20. 13:00

Önkormányzati ingatlanajánló

Képgaléria
Önkormányzati ingatlanajánló
Az egyik legfrekventáltabb helyen lévő, kiadó önkormányzati üzlethelyiség a Mártírok útja 2. szám alatt, a polgármesteri hivatallal szemben található. Gyenes Attilával, a gazdasági bizottság elnökével, és dr. Tisóczki Tamással, a vagyonhasznosítási csoport vezetőjével vettük számba a 173 négyzetméteres, tavaly nyár óta üresen álló ingatlan adottságait.

A kitűnő állapotban lévő üzlethelyiség egy Kossuth utcai bejárattal, és két, ugyancsak a főutcára néző, nagyméretű kirakati portállal rendelkezik. A fűtési költség elszámolása hőmennyiségmérő alapján történik, a szellőzésről egy rendkívül jó minőségű hűtő-fűtő klíma gondoskodik. Az ingatlan közvetlen környezetében ingyenesen használható parkolóhelyek vannak.

Tisóczki Tamástól megtudtuk, hogy a vagyonhasznosítási csoport több nagy múltú cégnek ajánlotta ki a közelmúltban az üzlethelyiség bérlési lehetőségét, a bérlő-jelöltekkel az egyeztetések folyamatban vannak.

Az önkormányzati tulajdonú ingatlanok bérleti díját átruházott hatáskörben a gazdasági bizottság állapítja meg. Gyenes Attila elmondta, hogy folyamatosan figyelik a félegyházi piaci viszonyokat. Ennek tükrében, az egyedi adottságokat mérlegelve állapítják meg az adott üzlethelyiség bérleti díját, ami e kiváló állapotban lévő, konyhával és egyéb kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, üzletnek, irodának, rendelőnek, bankfióknak egyaránt alkalmas ingatlan esetében havi 350 ezer forint + áfa.


 

Kövessen minket a Facebookon is!