Sport 2015. április 20. 21:30

Két versenyen 7 érmet gyűjtöttek a Fénypárducok

Képgaléria
Két versenyen 7 érmet gyűjtöttek a Fénypárducok
Április közepén Budapesten és Mezőhéken ragadtak íjat a Fénypárducok – KHTK Íjász Szakosztály tagjai. A versenyzők mindkét helyszínen kiválóan szerepeltek.

A fővárosban 2015. 04. 11-én a Rákosmenti Turul Szittyák tavaszi versenysorozatának 2. fordulóban hét fővel neveztek.

A gyermeklányok között Horváth Anna második lett.

A felnőtt nők között Vasné Köteles Anita negyedik, Szabó Judit és Horváthné Anett életük első versenyén a nyolcadik és kilencedik helyet szerezték meg.

A felnőtt férfiak mezőnyében Vas Tibor második, Papp Zoltán ötödik lett. A szintén első versenyes Vincze Zoltán a 28. helyen végzett.

A hivatalos verseny után, az íjászok távlövésben mérhették össze tudásukat.  Papp Zoltán egyedül a mezőnyből hatvan méterről is sikeresen célba talált így aranyérmet szerzett.

A rákövetkező hétvégén, Mezőhéken egy családias hangulatú versenyen vett részt a Fénypárducok négyfős csapata. Vas Bianka, Vasné Köteles Anita és Vas Tibor is kategóriájában arany érmet érdemelte ki. Papp Zoltán egyetlen ponttal szorult le a második helyről, így bronzérmet szerzett.

Ugyanezen a versenyen a Kiskunfélegyházi Íjász Egyesület háromtagú csapata is sikeresen szerepelt. A felnőtt férfiak között ifj. Drozdik Károly az ötödik lett. A szenior férfiak között Drozdik Károly a harmadik, míg Fekete András az első helyen végzett.

Vas Tibor

Fénypárducok

Kövessen minket a Facebookon is!