Sport 2015. április 26. 19:30

Tét nélküli találkozón gálázott Győrben az Astra

Képgaléria
Tét nélküli találkozón gálázott Győrben az Astra
A bajnoki cím megnyerését követően presztízs mérkőzésre készült az Árkád ETO vendégeként az Astra Kiskunfélegyházi Bulls április 26-án. Az együttes nem vette félvállról a feladatot, szoros első félidőt követően a 7 gólig jutó Szabó Boglárka vezetésével kiütéses, 10-3-as győzelmet aratott.

A harmadik helyezett ETO otthonában az előzetes várakozást igazolva nem várt könnyű feladat a női futsal NBI idei bajnokára, az Astra Kiskunfélegyházi Bullsra. A csapatot félegyházi szurkolók is elkísérték, akik az első félidőben sokáig gól nélküli összecsapást követhettek végig.

A gólcsendet a szünet előtti percben Dombai Nagy Anett törte meg, majd a lehető legjobbkor, közvetlenül a fordulás előtt Szabó Boglárka is betalált. (0-2)

 

A lélektani pillanatban megszerzett kétgólos előny a második játékrészre lendületet adott az Astrának. Szabó Boglárka megállíthatatlannak bizonyult, a 24. perc és a 34. perc között hatszor zörgette meg a győriek hálóját.

 

A hazaiak ekkor már nem tudták tartani a lépést az Astrával, hiába szereztek három gólt a második félidőben, esélyük sem volt a pontszerzésre.

A bajnokcsapat utolsó találatát a 38. percben Szabó ildikó jegyezte, beállítva ezzel a 10-3-as végeredményt.

 

 

Női futsal NBI Felső-ág 8. ford. 2015. 04. 26. Győr (Magvassy Sportcsarnok)

Árkád ETO- Astra Kiskunfélegyházi Bulls (0-2) 3-10

Gólszerzők: 29. p. Vígh Renáta, 29. p. Csuti Melinda, 37. p. Jakab Réka ill. 19. p. Dombai Nagy Anett, 20. p. Szabó Boglárka, 24. p. Szabó Boglárka, 26. p. Szabó Boglárka, 28. p. Jakab Petra (öngól), 29. p. Szabó Boglárka, 33. p. Szabó Boglárka, 33. p. Szabó Boglárka, 34. p. Szabó Boglárka, 38. p. Szabó Ildikó 

 

 

G. Z. 

Kövessen minket a Facebookon is!