Kultúra 2015. május 2. 12:30

Kiválóan sikerült a IX. Tömörkényi Motoros Majális

Képgaléria
Kiválóan sikerült a IX. Tömörkényi Motoros Majális
Április utolsó hétvégéjén (24-26.) szervezte meg a Tömörkényi Motoros Baráti Kör a IX. Tömörkényi Motoros Majálist. A koncertekkel, felvonulással és "mókázásokkal" tarkított eseményre a kedvező időjárásnak is köszönhetően sokan gyűltek össze. A rendezvény jövőre jubilál; a X. motoros majálisra ugyancsak sok érdeklődőre számítanak a szervezők.

"Igyekszünk évről-évre mindent megtenni hogy, jövőre még jobban érezzék magukat az egybe gyűltek. Itt ragadnám meg az alkalmat hogy megköszönjem a Polgármesterünknek Bánfi Sándornak és a Polgármesteri hivatalnak valamint az összes dolgozójának a pozitív hozzáállását és minden segítséget melyet kaptunk, illetve köszönetet mondanék minden kedves támogatónknak akik segítettek bennünket!

A rendezvénynek van kiskunfélegyházi kötődése is, onnan is nagyon sok támogatást kapunk, részint a  baráti társaság a  "kemény mag", részint pedig a Fullánk zenekar, Izs-team, Rocktár, a Sirius, valamint az SmotorShop vonatkozásában. Mindezt nagyon köszönjük és nagyra értékeljük! Jövőre is találkozunk!"

 

 

Köszönettel:

Tömörkényi Motoros Baráti Kör

Kasper Anita

Kövessen minket a Facebookon is!