Sport 2015. május 2. 19:45

Döntetlennel zárult a rangadó

Képgaléria
Döntetlennel zárult a rangadó
Kétszer is vezetett a Kiskunfélegyházi HTK II., de nem tudta megverni a Pálmonostorát a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság rangadóján. A félegyháziak jól kezdték a mérkőzést, már az első percben betaláltak és egy gyors gólváltást követően a szünetben is nyerésre álltak (2-1). A második félidő elején újfent kiegyenlített a Pálmonostora, így egy ponttal távozott Félegyházáról.

Két dobogóért harcoló csapat találkozott május 2-án a megyei II. osztályú bajnokság 23. fordulójában. A játéknap előtt a félegyháziak a harmadik, míg a pálmonostoriak a negyedik helyen álltak a tabellán. A két együttes őszi összecsapása 1-0-s pálmonostori sikerrel élt véget.

Korán kiderült, hogy gól nélkül ezúttal nem maradnak a félegyháziak. Alig telt el egy perc, máris vezetett a KHTK II. Forgó Gábor találatával. (1-0)

A publikum mozgalmas első félidőt láthatott. A 14. percben előbb 1-1-re alakult az állás, majd a 17. percben Kis Dániel révén ismét előnybe kerültek a félegyháziak. (2-1)

 

A nyílt játékot hozó mérkőzésen az 53. percben érkezett az újabb pálmonostori válasz. Hálót ugyan nem ért a labda, de a játékvezető bent látta Murányi Attila közeli lövését. (2-2)

 

Ezt követően mindkét együttes győzelemre tört. A vendégek elsősorban a gyorsaságukra építettek, míg a KHTK II. pontrúgásokból alakított ki veszélyes helyzeteket. A befejezések egyik csapatnak sem sikerültek, a félegyháziak közelebb álltak ugyan a győzelemhez, de a kaput csak elvétve találták el.

 

A döntetlen igazságosnak mondható a két hasonló képességű csapat találkozóján.

 

Bács- Kiskun Megyei II. Észak 23. ford. 2015. 05. 02.

Kiskunfélegyházi HTK II. - Pálmonostora SE (2-1) 2-2

Gólszerzők: 1. p. Forgó Gábor, 17. p. Kis Dániel ill. 14. p. Gera Ádám, 53. p. Murányi Attila 

 

 

G. Z. 

Kövessen minket a Facebookon is!