Helyi hírek 2015. május 5. 07:30 Forrás: Petőfi Sándor Városi Könyvtár

Pályázatfigyelő

Pályázatfigyelő
A Petőfi Sándor Városi Könyvtár pályázatfigyelő szolgáltatása.

Cikkíró pályázat

Kedvenc túráddal most nemcsak élményekre, de értékes díjakra is szert tehetsz! A Turista Magazin cikkíró pályázatának célja a természetjárás népszerűsítése, színvonalának emelése, túrázás szerelmeseinek hatékonyabb, sokoldalúbb tájékoztatása. Jól írsz, és ezt szeretnéd megmutatni a nyilvánosságnak is? Kedvenc hobbid a túrázás, és szívesen megosztanád élményeidet másokkal? Most itt a lehetőség!



Küldd el a cikked az alább megadott témák valamelyikében a [email protected] címre, s ha jól szerepelsz, pályaművedet publikálják a Turista Magazin print vagy online felületén. Nincs más dolgod, mint túrázni, klaviatúrát ragadni, és beküldeni a Turista Magazin szerkesztőségébe az elkészült pályaművedet!

A pályázat részletes kiírása itt olvasható: www.turistamagazin.hu

Beérkezési határidő: 2015. június 1.

Eredményhirdetés: 2015. június 30.

További információ: www.turistamagazin.hu




*  *  *  *  *
 

Próza és verspályázat

1. Próza pályázat.

Forma, stílus, tartalom megkötés: bármilyen, a szerző által megörökítésre érdemesnek tartott témában szeretettel várjuk a műveket! (novella, dráma, regényszinopszis, egyéb) Előnyben részesítjük a hagyományos értékeket, értékrendet képviselő, igényes magyar nyelven írt EGY írást max 5 A/4 oldal terjedelemben (15 000 karakter)
 

2. Vers pályázat

Forma, stílus, tartalom megkötés: nincs. Terjedelem: max 1 oldal, (1500 leütés) versenként, egy pályázó maximum 3 verset küldhet be egy nevezéssel. Előnyben részesítjük a ritmikailag igényes, forma és tartalom egységének jegyében született alkotásokat. Társaságunk nem foglalkozik pornográf, erotikus és horror irodalommal, sem bármilyen vallási vagy politikai meggyőződés terjesztésével vagy kritikájával. Mind a két pályázaton 100 euró díjas első helyezést lehet nyerni, és mind a két kategóriában a három legjobb pályázatot később megjelenő kiadványunkban megjelentetjük. Minden pályázónkat rövid értékeléssel segítjük további munkájában.

Pályázati határidő: 2015. július 1. A pályázatot e-mailen a [email protected] címre lehet beküldeni.

A pályázat nevezési díja: 3000 Ft, amelyet a 11737083-20125758 bankszámlaszámra (sz.t.:Katona Györgyné) az utaló adatainak és számlaszámának feltüntetésével kérjük feladni. Kérjük, a nevezési díjat NE postán fizessék be, mert akkor a bank jelentős levonásokat eszközöl. Pályázati eredményt kategóriánként minimum 10 beérkezett pályázat után hirdetünk. Amennyiben kevesebb pályamű érkezik be, a nevezési díjakat visszautaljuk, ezért kérjük, hogy azokat feltétlenül a beküldő számlaszámának megjelölésével adják fel.http://www.utolsoolvasoert.eoldal.hu.
 

A részletes pályázati kiírásokról érdeklődjön a városi könyvtárban, nyitvatartási időben.
 

hétfő: zárva

kedd, péntek: 9-17 óráig

szerda, csütörtök: 12-17 óráig

szombat: 8-12 óráig

E-mail: [email protected]

Honlap: www.psvk.hu



 

Kövessen minket a Facebookon is!