Helyi hírek 2015. május 4. 21:05

Köszönöm, hogy megosztod az életed velem

Képgaléria
Köszönöm, hogy megosztod az életed velem
Hatvan év boldog házasság után Módos Mihály és felesége, Módos Mihályné Tajti Mária megerősítette kapcsolatukat a városházán. A jegygyűrűk is felkerültek az ujjakra, és újra fogadalmat is mondtak, melyben így fogalmaztak: „Sorsunk egybe forr, együtt megyünk tovább az Élet viharában, Te vigyázol reám. Köszönöm, hogy szeretsz, s hogy hiszel nekem, hogy megosztod az életed velem!”

„Úgy vélem, nagyszüleim kivételes emberek, hisz egy életen át kitartva szeretett városuk és szeretett hitvesük mellett élik életüket, a boldog pillanatok mellett nem ritkán hányatott sorstól kísérve. Fontosnak érzem, hogy szerető családjuk, lányuk, unokáik mellett, a városuk megbecsülésében is részesülhessenek.”

Ezekkel a szavakkal kérte az önkormányzattól Pintér Anett, Módos Mihály és felesége, Marika néni unokája, hogy nagyszülei egy szerény ünnepség keretében, a városházán újíthassák meg házasságukat.

Kérése meghallgattatott. Mihály bácsit és Marika nénit április 29-én virággal, ajándékkal és oklevéllel várták a polgármester tárgyalójában. Egy jó hangulatú beszélgetést követően pedig ismét jegygyűrűt húztak egymás ujjára, és Balla László alpolgármester előtt megújították házasságukat.

s-r  

Kövessen minket a Facebookon is!