Kék hírek 2015. május 11. 16:00 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Csoportos garázdaság Kiskunfélegyházán

Képgaléria
Csoportos garázdaság Kiskunfélegyházán
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Tibor 46 éves és R. József 20 éves helyi lakosokkal szemben akiket elfogtak és őrizetbe vettek. A megalapozott gyanú szerint késsel támadtak a sértettekre.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2015. május 8-án 22 órakor egy kiskunfélegyházi vendéglátóhelyen a két gyanúsított és harmadik társuk - akit még keresnek a rendőrök - előzetes szóváltásba keveredett egy társasággal. A csoport tagjai a vitát követően elhagyták a helyszínt, majd később késekkel felfegyverkezve visszatértek.

A három férfi megfenyegette és bántalmazta két vitapartnerét, melynek következtében az elsődleges orvosi szakvélemény alapján mindannyian nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek. A nyomozók a helyszínen és a házkutatások során két kést megtaláltak és lefoglaltak.

R. Tibort és R. Józsefet - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására, melyet a Kecskeméti Járásbíróság 2015. május 11-én elrendelt.



 

Kövessen minket a Facebookon is!