Kultúra 2015. május 15. 10:55

„Londonban, hej, van számos utca…”

„Londonban, hej, van számos utca…”
A Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Tagintézményének 20 diákja 3 angoltanáruk kíséretével egy hetes londoni kiránduláson vett részt május 2. és május 9. között. Útközben Belgium fővárosában, Brüsszelben megtekintették a Grande Place-t, a Pisilő kisfiú szobrát és megkóstolták a belga gofrit.

„Két óra kompozás után Dover fehér sziklái üdvözöltek minket a szigetországban, majd Canterbury és Rochester hangulatos városában időztünk.

A londoni programok között szerepelt a Buckingham Palace, Westminster apátság, Big Ben, Trafalgar Square, Covent Garden meglátogatása, valamint érdekes, részben interaktív kiállításokat tekinthettünk meg a Natural History és a Science múzeumokban.

A London Eye-ról gyönyörű kilátás tárult elénk, majd híres sztárok, politikusok, történelmi személyek viaszszobraival készíthettünk képeket.

Számos élménnyel gazdagodtunk és angol nyelvtudásunkat is kamatoztathattuk utunk során.

A felsoroltak csupán töredékét képezik mozgalmas hetünknek, ami után fáradtan, de élményekkel felvértezve hagytuk magunk mögött Angliát. Ígérjük, hamarosan visszatérünk!

Köszönjük Verebné Lénárt Judit tanárnőnek, hogy megszervezte utazásunk!”

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!