Program 2015. május 19. 09:00

Csizmadia Krisztina kiállítása

Csizmadia Krisztina kiállítása
A Kiskunfélegyházi Városalapítók Hete rendezvényeként kerül sor május 23-án, szombaton 11 órakor Csizmadia Krisztina festőművész kiállítására a művelődési központban. A tárlatot Rátkai Zsuzsa, a Holló László Képzőművész Kör tagja nyitja meg. Közreműködnek a Móra Ferenc Gimnázium diákjai. A kiállítás július 10-ig látogatható.

Csizmadia Krisztina 1983. októberében született Veszprémben, azóta Nemesvámoson él. A festészettel 2001-ben kezdett el komolyabban foglalkozni. Ekkor ismerte meg Sáska Tibor festőművészt, akinek tanítványaként próbálta a festészet minden csínját-bínját elsajátítani. Nyaranta alkotótáborokba jár, ahol más festőkkel egy közösségben alkot. Több egyéni és közös kiállítása volt. Tagja az Országos Képző- és Iparművészek Társaságának, illetve a Veszprém Megyei Alkotók Körének.

A festészet mellett a költészetet szereti, 1998 óta ír verseket. A veszprémi Csillagfény című lapban rendszeresen jelennek meg versei, festményei, fotói. Három megzenésített verse van, amiket Szatori Tibor hangszerelt.

Rendszeresen részt vesz az OKIT pályázatain, amelynek kiállításain már jelentek meg alkotásai, de bemutatkozott már a 2006-os Bor-Kép-Tár kiállításon is, Balatonfüreden.



 

Kövessen minket a Facebookon is!