Helyi hírek 2015. május 21. 07:30

Workshoppal készültek a projektzárásra

Képgaléria
Workshoppal készültek a projektzárásra
A „Komplex telep-program” keretében a főpályázó önkormányzat partnere, a Türr István Képző és Kutató Intézet által szervezett workshopot május 11-én.

A műhelymunka a telep-programokat megvalósító szervek és magánszemélyek, szakemberek munkáját hivatott összehangolni, mivel a projekt célkitűzéseinek megvalósításához elengedhetetlen a közös célok és a rendelkezésre álló eszközök áttekintése, a kölcsönös és támogató együttműködés részleteinek egyeztetése. Erről a szervező TKKI Közép-Duna Menti Igazgatóságának igazgatója, Marekné dr. Pintér Aranka beszélt a jelenlévőknek.

- A kiskunfélegyházi projekt fél év múlva zárul, ezért itt az idő az értékelésre, az eddig elért eredmények, hiányosságok elemzésére, az okok feltárása és a szükséges módosítások kidolgozására. Ebben tudnak segíteni azok a szakemberek, akik ilyen területen szereztek tapasztalatokat, valamint hasonló projektek megvalósításában vesznek/vettek részt - hangsúlyozta Csányi József a rendezvényen mondott polgármesteri köszöntőjében.


 

Kövessen minket a Facebookon is!