Program 2015. május 22. 09:00

Mától Miénk itt a tér

Mától Miénk itt a tér
Ma este fél tízkor a Feltrei zászlóforgatók csoportja közreműködésével rendezik meg a Miénk itt a tér kiállításmegnyitóját. Köszöntőt mond Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere. A látogatók a Kecskeméti Acélszobrászati Szimpózium alkotói, Nagy Dezső üvegszobrász és Ujvári Sándor fotográfus munkáit tekinthetik meg, ezúttal az éjszaka fényeiben.

Ujvári Sándor Kecskeméten dolgozó fotóriporter 1998-tól a Magyar Távirati Iroda Bács- Kiskun megyei állandó külső munkatársa. 1999–től 2011-ig a Kecskeméti Fotókör újjászervezője és művészeti vezetője. A Kecskeméti Fotókörrel egy időben indítja el fotós barátaival a Bugaci Kontakt Fotográfiai Alkotótábort, mely mára szakmai körökben elismert műhelye az archaikus fotográfiai eljárásoknak. 2000 és 2010 között a Szabad Föld című hetilap fotórovatának munkatársa. 2006-2007-ben a Metro (Metropol) újság hetente megjelenő kecskeméti mellékletét illusztrálja fényképeivel. Lapunk, a Félegyházi Közlöny is több alkalommal közölte fotóit.

A Miénk itt a tér kiállításán ezúttal Ujvári Sándor telefonnal készített fotóinak sajátos, titokzatos világába kap betekintést a látogató.


 

Kövessen minket a Facebookon is!