Sport 2015. május 27. 13:00

VII. Kollégiumi Olimpia

VII. Kollégiumi Olimpia
Május 29-30-31-én kerül sor a VII. Kollégiumi Olimpiára a Kiskunfélegyházi Középiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégiumban. A sportverseny azon középiskolás tanulók megmérettetése, akik az Arany János Program részesei, így 14 település több mint 300 diákja méri össze tudását és tehetségét a különböző sportágakban.

Május 29-én 14 órakor kerül sor az ünnepélyes megnyitóra a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban, köszöntőt mond Csányi József polgármester és Ágoston Tibor, az intézmény vezetője.

15 órától kezdődnek a streetball mérkőzések a KÉSZ Aréna sportcsarnokában, az íjász- és futóversenyek az sportcsarnok parkolójában, valamint az asztalitenisz mérkőzések az iskola tornatermében. Ez után zenés gimnasztikai bemutató lesz a tornateremben.

Május 30-án, szombaton fél nyolckor kezdődnek a labdarúgó mérkőzések selejtezői. A fiúk mérkőzése a sportcsarnokban, a lányoké a Constantinum Intézmény sportcentrumában lesznek. A selejtezőket követően kerül sor a döntőkre a KÉSZ Aréna sportcsarnokban.

Május 31-én, vasárnap kézilabda mérkőzések lesznek, a lányoké a Constantinum sportcentrumában, a fiúké, a döntőkkel együtt az Arénában.

13 órakor kerül sor a VII. Kollégiumi Olimpia zárására a sportcsarnokban, Balla László alpolgármester, Toponári Gábor FODISZ ügyvezető elnök és Vincze József, a Magyar Diáksport Szövetség Dél-Alföldi Regionális irodájának vezetője értékeli a versenyt.



 

Kövessen minket a Facebookon is!