Sport 2015. május 28. 18:30

Bordányon szerepeltek a Félegyházi KSC kézilabdacsapatai

Képgaléria
Bordányon szerepeltek a Félegyházi KSC kézilabdacsapatai
A bordányi falunapok keretében kézilabda tornát rendeztek május 24- 25. között a Félegyházi Kézilabda SC részvételével. Elsőként a férfiak részére a XII. Szabó Ferenc emlékversenyt tartották meg, amelyen 4 együttes vett részt. Az első helyet a házigazda Bordány szerezte meg. Másodikként a Félegyházi KSC végzett, a harmadik a Nettspead HT csapata, míg a negyedik a Sándorfalva együttese lett. Hagyományteremtő célzattal május 25-én az I. Börcsök József női kézilabda emléktornát is lebonyolították, amelyen az ifjúsági és a felnőtt korosztályban 3-3 csapat játszott egymással 20, illetve 30 perces mérkőzéseket.

Ifjúsági kategóriában az első helyen a Félegyházi KSC végzett. Ezüstérmesként a Bordány, míg harmadikként a Zsombó zárt. Az ifjúsági kategória gólkirálynője Gácsi-Kis Gerda (Kiskunfélegyháza), legjobb játékosa Farkas Viktória (Bordány), míg legjobb kapusa Szilágyi Réka (Bordány) lett.

 

Felnőtt kategóriában a dobogó legfelső fokára a Bordány csapata állhatott fel. Másodikként a Félegyházi KSC, harmadikként a Domaszék csapata végzett. A gólkirálynő Dobó Edit (Domaszék), a legjobb játékos Kádár-Németh Szonja (Bordány), míg a legjobb kapus Kovács Viktória (Kiskunfélegyháza) lett.

 

 

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!