Helyi hírek 2015. május 31. 07:30 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Szentháromság vasárnapja - 2015. május 31.


- Most vasárnap (05.31.) a 9 órai szentmise után megbeszélés lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleinek. Kérjük, hogy a szülők vegyenek részt a megbeszélésen!


- Június 4-én tarjuk az Úrnapi körmenetet. Délután 6 órakor szentmise lesz templomunkban, majd utána indul a körmenet az Ótemplomhoz. Kérjük a kedves híveket, hogy a virágokat és a szirmokat a Móra Ferenc Gimnáziumhoz és a Polgármesteri Hivatalhoz vigyék!


- A Betánia Katolikus Karizmatikus Közösség június 6-án szombaton Pálosszentkúton regionális lelki napot tart, melyre szeretettel vár minden érdeklődőt.

- Egynapos kirándulást szervezünk az általános iskolás gyerekeknek. Június 6-án, szombaton reggel 9-kor indul az autóbusz a Plébánia előtti parkolóból. A gyerekek hozzanak magukkal ennivalót és innivalót. A programot mi szervezzük. A kirándulásért fizetni nem kell. Az esetleges kérdéseikkel keressék meg a hitoktatókat. Érkezés délután 3 óra körül várható.

- Tábort szervezünk felső tagozatos hittanosok részére július 6. és 11. között a Nógrád megyei Szügy községbe. Részvételi díj 20000 Ft személyenként. Érdeklődni és jelentkezni lehet a hitoktatóknál.

- A Verbita Szerzetes Rend tábort szervez gyerekeknek és fiataloknak. Kérik, hogy tartós élelmiszerrel segítsük őket. A felajánlásokat június 10-én, szerda estig hozzák be a Plébániára!



 

Kövessen minket a Facebookon is!