Sport 2015. június 1. 10:25

Elismerte a város a futsalcsapat és a kézisek eredményeit

Képgaléria
Elismerte a város a futsalcsapat és a kézisek eredményeit
Ünnepélyes keretek között vehették át érmeiket, kupáikat a 2014/15-ös szezon lezárultával az Astra Kiskunfélegyházi Bulls és a Kiskunfélegyházi HTK kézilabda együttesének játékosai, edzői, támogatói és segítői május 30-án a városháza dísztermében. A csapatok hosszú évek óta meghatározói bajnokságuknak. Az Astra uralja a női NBI-et, míg a KHTK kézisei az NBII-ben minden évben a dobogóért harcolnak. Az Astra a 2014/15-ös idényben megvédve címeit, magyar bajnok és kupagyőztes lett, a KHTK pedig hatalmas csatában ezüstérmet szerzett. A díjakat és a kupákat Balla László, Kiskunfélegyháza alpolgármestere és dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő adta át.

A bajnokságban mindkét csapat erőn felül teljesített. A női futsal NBI 2014/15-ös szezonja az elmúlt évek legerősebbje volt, így az Astra Kiskunfélegyházi Bulls címvédése és kupagyőzelme külön bravúrnak számít.

A KHTK ugyancsak hatalmas dicséretet érdemel, hiszen kiváló tavaszt produkálva az utolsó fordulóig harcban állt a bajnoki címért. A sérüléshullám ellenére minden találkozón volt valaki, aki az együttes vezéregyéniségévé vált.

A felnőttcsapat mellett az ifista kézisek is átvehettek érmeiket.

 

 

 

A csapatokkal, edzőkkel készített évértékelőről külön cikkben számolunk be.

 

G. Z.



 

Kövessen minket a Facebookon is!