Sport 2015. június 1. 18:20

Félegyházi győzelem a Kollégiumi Olimpián

Képgaléria
Félegyházi győzelem a Kollégiumi Olimpián
Rendkívül szoros küzdelemben megvédte címét és megnyerte a VII. Kollégiumi Olimpiát a Kiskunfélegyházi Középiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégium csapata. A félegyháziak mindössze egy ponttal előzték meg a hajdúböszörményi és a vásárosnaményi diákokat. A sportversenyen azon középiskolás tanulók indulhattak el, akik az Arany János Szakiskolai Program részesei. 14 település, több mint 300 diákja mérte össze tudását és tehetségét különböző sportágakban.

Mozgalmasan napokon voltak túl az Arany János Szakiskolai Program részesei, akik május 29- 31. között a VII. Kollégiumi Olimpia keretében küzdöttek meg egymással Kiskunfélegyházán. A résztevők streetball, íjász- és futóversenyek, valamint asztalitenisz, ritmikus gimnasztika, labdarúgás és kézilabda sportágakban mérték össze tudásukat.

A május 31-i eredményhirdetéskor Csernyánszky Erzsébet kollégiumvezető, Balla László alpolgármester és Vincze József, a Magyar Diáksport Szövetség Dél-Alföldi Regionális irodájának vezetője köszöntötte a diákokat.

Az eredményhirdetést megelőzően Csincsák Zoltánra emlékeztek a szervezők. Tiszteletére a Kész Aréna bejáratánál elengedték az emlékezés léggömbjeit.

A díjazás ezt követően kezdődött el. A felkészítő tanárok ugyancsak elismerésben részesültek, csakúgy, mint a sportágak legjobbjai.

 

Csapatverseny végeredmény:

1. Kiskunfélegyházi Középiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégium

2. Széchenyi István Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium (Hajdúböszörmény)

3. Babus Jolán Középiskolai Kollégium (Vásárosnamény)

 

 

 

A részletes eredményekről később beszámolunk.

 

 

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!