Helyi hírek 2015. június 1. 13:00

Pályázatfigyelő

Pályázatfigyelő
A Petőfi Sándor Városi Könyvtár pályázatfigyelő szolgáltatása.

Kreatív pályázat Kínáról

Kreatív pályázatot hirdetnek a China Unlimited (Kína korlátlanul) projekt szervezői az EU-Kína kapcsolatok 40 éves évfordulójára. A pályázaton fotókkal, képzőművészeti alkotásokkal, videókkal és esszékkel lehet részt venni. Minden pályázó legfeljebb három fotót, három képzőművészeti alkotást, egy videót vagy egy esszét küldhet be. A legjobbnak talált műalkotásokat Brüsszelben (Belgium) állítják ki, a nyertes pályázók pedig meghívást kapnak a 2015. szeptemberi brüsszeli díjátadó ünnepségre.

Beküldési határidő: 2015. július 31.

Bővebb információ: http://www.chinaunlimited.eu/    



*  *  *
 

Mesterecset rajzpályázat a Magyar Államkincstárnál

Tudtad, hogy akár már az iskolai évek alatt is lehet megtakarításod a Magyar Államkincstárnál? Országos rajzpályázatot hirdet a Magyar Államkincstár, amelyen minden 6-14 év közötti gyermek részt vehet. A pályázat témája korosztályonként: 6-8 év: „KINCSTÁR, avagy a kincsek birodalma” 9-11 év: „KINCSTÁR, avagy a zsebpénzek védelmezője” 12-14 év: „KINCSTÁR, avagy a megtakarítások megbízható őrzője”

Beküldési határidő: 2015. július 1.

Eredményhirdetés időpontja: 2015. július 31-én, amelyre a díjazottaknak a Magyar Államkincstár külön meghívót küld. A pályázaton mindenki egyénileg, 1 pályaművel vehet részt! Az alkotások A/4 –es méretben, szabadon választott képzőművészeti technikával készülhetnek. Az alkotás hátoldalán kérjük feltüntetni az alkotó nevét és életkorát, valamint a szülő nevét, telefonszámát és e-mail címét.

Az elkészült alkotások leadhatóak a Magyar Államkincstár Állampénztári Irodáiban és állampapír értékesítési pontjain, valamint az országos rendezvények kincstári standjainál. Emellett az alkotások postai úton is beküldhetők a Magyar Államkincstár 1909 Budapest levelezési címre. A beérkezett alkotások a Magyar Államkincstárban kerülnek kiállításra, így azok visszaküldésére nincs mód.

Bővebb információ: http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/mesterecset-rajzpalyazat

 

A részletes pályázati kiírásokról érdeklődjön a városi könyvtárban, nyitvatartási időben.

hétfő: zárva

kedd, péntek: 9-17 óráig

szerda, csütörtök: 12-17 óráig

szombat: 8-12 óráig

E-mail: [email protected]

Honlap: www.psvk.hu


 

Kövessen minket a Facebookon is!