Program 2015. június 10. 07:30

Ingyenes szűrőnap a városi kórházban

Ingyenes szűrőnap a városi kórházban
Ingyenes szűrésnapot szerveznek a Kiskunfélegyházi Városi Kórházban június 13-án, szombaton 10-től 15 óráig. A szűrőnap szervezésével a kórház vezetősége szeretné lehetővé tenni a lakosság számára, hogy térítésmentesen is elérhetőek legyenek olyan egészségi állapotfelmérő szolgáltatások, melyek segítségével az egyén képet alkothat aktuális egészségi állapotáról.

A Városi Kórház új épületének földszintjén, a szakrendelések előtti folyosón lehetőség lesz csontsűrűség, talpnyomás- és vérnyomás mérésre, valamint koleszterin- és vércukorszint mérésre.

A szűrőnapot követően az érdeklődők előadást hallgathatnak meg 15 és 16 óra között, melynek címe Nem minden édes méz tiltott gyümölcs! Szuper élelmiszerek alternatív és prevenciós szerepe. Vedd át a természet erejét!

Előadó Dr. Farkas Gyöngyi táplálkozás-szakértő. Az előadás célja, hogy rávilágítson a helytelen táplálkozás szerepére a leggyakoribb népbetegségekkel kapcsolatban, mint a szűrőnapon is célkeresztbe vett csontritkulás, magas vérnyomás, magas koleszterin- és cukorbetegség és megfelelő alternatívát nyújtson ezek megelőzésére.

A szűrés napján a gyógyfürdő meghosszabbított nyitva tartással, 14 órától 20 óráig várja a gyógyvízben frissülni vágyó vendégeket!

Minden érdeklődőt szeretettel várnak az ingyenes szűrésre, amely vizsgálat érkezési sorrendben történik!


Fotó: illusztráció



 

Kövessen minket a Facebookon is!