Kék hírek 2015. június 6. 11:25 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Lezárt akta: Betörések

Képgaléria
Lezárt akta: Betörések
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott lopás miatt M. Norbert 29 éves és J. F. Mihály 31 éves abonyi lakosok ellen, valamint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást indított a 31 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


A férfiak 2014 áprilisától 2014 júliusáig 9 Bács-Kiskun megyei üzletbe és Nógrád megyei boltokba törtek be. Az egyik bócsai dohányüzletbe 2014. június 28-án 3 óra 30 perckor törtek be akkor a terheltek, amikor egy 39 éves helyi férfi tetten érte őket.




A 31 éves abonyi férfi egy betonvassal fejen ütötte a sértetett, aki az előzetes orvosi szakvélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett. A kiérkező járőrök a helyszín közelében elfogták M. Norbertet. Az akkor még ismeretlen társát beazonosították és elfogták a nyomozók. A rendőrök kezdeményezték M. Norbert és J. F. Mihály előzetes letartóztatását, amit az illetékes járásbíróság elrendelt.

A rendőrség a nyomozást június 4-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldte meg.



 

Kövessen minket a Facebookon is!