Gazdaság 2015. június 12. 10:00

Út-Ép-Ker 97. Kft – Az út- és mélyépítés specialistái

Képgaléria
Út-Ép-Ker 97. Kft – Az út- és mélyépítés specialistái
1997-ben alakult a budapesti székhelyű, félegyházi telephellyel rendelkező Út-Ép-Ker 97. Kft., és az azóta eltelt csaknem két évtizedben megbízható, minőségi munkát végző útépítő vállalkozásként vált ismertté. Fő tevékenységi körük azóta is az út- és mélyépítés, főként aszfalt burkolat kivitelezése – mondta el Fekete Tamás cégvezető.

A cég 37, többségében félegyházi munkavállalót foglalkoztat. Műszaki irányítóik és szakembereik megfelelő végzettség és komoly szakmai gyakorlat birtokában végzik a kivitelezői feladatokat. A társaság komplett aszfaltbedolgozó géplánccal, teherautókkal, földmunkagépekkel és egyéb kiegészítő kisgépekkel rendelkezik. Ezek az adottságok alapozzák meg a gyors és rugalmas munkavégzést, rövid határidőt és kifogástalan minőséget.

Az Út-ÉP-Ker 97. Kft. rendszeresen teljesíti önkormányzatok és nagyobb vállalatok megbízásait megyeszerte. Ennek keretében többek között útburkolat és padkaépítés, csapadékvíz elvezetés, térkő építési munkák fűződnek a nevükhöz. Többek között a félegyházi önkormányzat megbízásából a Szentesi - Liget - Alpári út szakaszon építették ki 155 millió forint értékben a kerékpárutat, 2014-ben Kunszentmiklóson a komplett főtérépítés 400 millió forintot meghaladó projektjének kivitelezési munkáit végezték el, és a kecskeméti nagybani piac térkövezése is a közelmúltban valósult meg. Jelenleg a Csongrád-Bokros kerékpárút komplett építésén dolgoznak. A 175 millió forintos beruházás műszaki átadása június végén várható.

Az Út-Ép-Ker Kft. - túl azon, hogy ide köti telephelye, számos megbízás és munkavállalóik többsége is - Félegyházához való kötődését a helyi sport és kultúra támogatásával is kifejezi.

Fotók:

Út-Ép-Ker 97. Kft. referenciák

(Reklám)



 

Kövessen minket a Facebookon is!