Sport 2015. június 15. 16:20

Játékos családi napot tartott a Félegyházi Kézilabda SC

Képgaléria
Játékos családi napot tartott a Félegyházi Kézilabda SC
A Bács-Kiskun megyei kézilabda bajnokság idei szezonjának végeztével nem ártott egy kis kikapcsolódás – így gondolták ezt a Félegyházi Kézilabda Sport Club tagjai is, amikor megszervezték az egyesület I. Családi Napját a félegyházi Crazy Carp tónál.

A forróság sem zavarta a családi napot. Közel 120 fő részvételével, a gyerekek és a szülők vegyes csapatai kisebb-nagyobb területeken mérkőztek meg egymással, vívtak élőcsocsó versenyt, vagy éppen kötélhúzó csatát.

13 óra körül rövid időre mindenki a terített asztalok felé vette az irányt, ahol a hagyományos gulyásleves mellett külön ki kell emelni az édesanyák, nagymamák remek süteményeit.

A délután során a felnőttek és a gyerekek tovább rúgták a bőrt.

A Félegyházi KSC vezetői – Eszik Bence, Tasnádi Zsolt, Hatvani Tamás – külön köszönetet mondtak az egyesület tagjainak, támogatóinak a 2014/15-ös szezonban nyújtott szereplésükért, segítségükért. A hétvégi program legfontosabb célja az volt, hogy egy olyan hatékony és valós értékeket nyújtó közösséget hozzanak létre, amely össze fogja az Félegyházi Kézilabda SC tagjait és a kézilabdázni vágyók körét.

A sportklub hagyományt kíván teremteni az első családi nappal, így jövőre is megszervezik.

Ha téged is érdekel a kézilabda, akkor látogass el az FKSC facebook oldalára, vagy jelentkezz a [email protected] email címen.

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!