Helyi hírek 2015. június 29. 19:30

Hová mennek nyaralni?

Képgaléria
Hová mennek nyaralni?
A nyári szünet beköszöntével sokan terveznek nyaralást az év ezen szakára. Van akinek konkrét elképzelése valósul meg, míg másoknak csupán terv marad az idei nyaralás. A fiatalok közül többen a spontaneitásban hisznek; az időjárás függvényében járják be a környező strandokat a környéken.

Máté, (16) diák

Haverokkal, barátokkal megyek nyaralni a nyári szünetben augusztusban a Balatonra, emellett strandolni is eljárunk, bebarangoljuk nagyjából a közelben lévő fürdőket. Azt tapasztalom, hogy nem sok fiatal tud elmenni nyaralni, kevés pénzük van. A családdal Magyarországon utazunk el, idén nem terveztünk külföldre.

 

Urbán Józsefné, (76) kisnyugdíjas

Nincs lehetőségem elmenni sehová sem. A fők ok az, hogy nem tehetjük meg, albérletben élünk kevés pénzből. Tervem lenne amúgy, de nem valósíthatjuk meg. A nyarat itthon töltjük.

 

Sallai Mónika (39)

Siófokra megyünk augusztus 20-án és egy pár napot fogok ott eltölteni a barátnőimmel. Leánybúcsúztatóval egybekötjük a nyaralást, a programok majd ott fognak kialakulni. Mindenféleképpen készülünk rá, a menyasszonynak meglepetést terveztünk, de ezt nem árulhatjuk el.

 

Iványi János (60)

Külön nem terveztünk nyaralást idén. Amit minden évben megteszek, most is elmegyek két hétre az édesanyámhoz Komlóra. Mennék máshová is, ha volna miből. Szeretnék a Balatonra a családdal, de ez idén nem hiszem, hogy megvalósul.

 

 

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!