Kitekintő 2013. december 23. 12:34

Ételosztás az ünnepek alatt

Országszerte több helyszínen osztanak ételt az ünnepek alatt a rászorulóknak, a rossz szociális körülmények között élő családoknak és a hajléktalanoknak.

A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége hétfőn Somogyvámos mintegy 650 lakóját lepi meg karácsonyi ebéddel. Kedden Kecskeméten, Szolnokon és Szombathelyen is osztanak ebédet a rászorulóknak, a fővárosi Blaha Lujza téren pedig 4500 főre tartanak ételosztást keddtől csütörtökig. December 30-án a szegedi önkéntesek a Máltai Szeretetszolgálattal együttműködésben 150 főre biztosítanak ebédet.

Szolnokon a nyíregyházi Bige Holding Csoport jóvoltából hétfőn és december 30-án 1000 adag meleg étellel várják a nélkülözőket.

Kecskeméten 2014. január 1-jéig az ünnepek alatt minden nap egy tál melegétellel várják a rászorulókat a főtéren a Wojtyla Ház jóvoltából.

Kiskunfélegyházán sem maradnak törődés nélkül a rászorulók. December 21-én, szombaton az MSZP Kiskunfélegyházi Szervezete, a Societas, az Együtt 2014-PM és az Ébredés Közhasznú Alapítvány tartott szeretetebédet, december 23-án, hétfőn Balla László alpolgármester várja ebédre választókerületének lakóit, december 24-én, 11 órától pedig  Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, az Országgyűlés alelnöke a piactérnél oszt ételt a rászorulóknak.

Kövessen minket a Facebookon is!