Helyi hírek 2015. július 21. 11:00

Pályázat külkapcsolati referens munkakör betöltésére

Pályázat külkapcsolati referens munkakör betöltésére
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Külkapcsolati referens munkakör betöltésére. A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Bács-Kiskun megye, 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth L. u. 1.

Ellátandó feladatok: Városi és idegenforgalmi rendezvények szervezése, Hivatalos delegációk útjainak szervezése, külföldi delegációk fogadásával kapcsolatos szervezőmunka, kapcsolattartás külföldi partnerekkel, Pályázati anyagok előkészítése, pályázatok figyelése, Tourinform iroda vezetése, NETA adatbázis kezelése.

Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, valamint Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Közszolgálati Szabályzata rendelkezései az irányadók.
 

Pályázati feltételek:

- Magyar állampolgárság

- Büntetlen előélet

- Cselekvőképesség

- Legalább középfokú idegenforgalmi szakirányú végzettség

- Legalább középfokú angol és/vagy német komplex nyelvvizsga

- B kategóriás jogosítvány
 

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: Részletes szakmai önéletrajz, a pályázó eddigi munkaköreinek és tevékenységének leírása, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány – vagy az erkölcsi bizonyítvány megkéréséről szóló igazolás, az iskolai végzettséget, képesítést igazoló okiratok másolata, személyes adatok kezelésére vonatkozó nyilatkozat.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. augusztus 10.

A pályázat benyújtásának módja: Postai úton, a pályázatnak Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal címére (6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth L. u. 1.) történő megküldésével. A borítékon kérjük feltüntetni a munkakör megnevezését: Külkapcsolati referens vagy Személyesen a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Jegyzői Titkárságán (6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth L. u. 1. I. emelet 30.)

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának rendje: Az érvényes pályázatokat a munkáltatói jogkör gyakorlója bírálja el. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot érvénytelennek nyilvánítsa.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. augusztus 14.
 

A pályázati kiírás további közzétételének helye:

Kiskunfélegyháza Város honlapja

www.kozigallas.gov.hu

Félegyházi Közlöny



 

Kövessen minket a Facebookon is!