Sport 2015. július 21. 16:55

Rekkenő hőségben is eredményes Koppányok

Képgaléria
 Rekkenő hőségben is eredményes Koppányok
A DAR VS 3. fordulóját rendezte meg a HISZE tradicionális íjász szakága július 18-án Hetényegyházán, amelyen a félegyházi Turul Koppányok 16 indulóval és mintegy 10 kísérővel vettek részt. Gyönyörű környezetben, kiváló, változatos pályán küzdöttek az íjászok. A közel 150 előnevezőt a Nyíri erdőben lévő Vackor Erdei Iskola területén fogadták a szervezők Kalmár József vezényletével. 21 célállomáson 2D, 3D és egyedi célok vártak az íjászokra.

Eredmények:

 

Mini kategóriában Horváth Katica első helyezést ért el.

10-14 lány kategóriában Csitári Nóra ötödikként zárt.

14-18 ifi lány kategóriában Szeibert Nóra második lett.

14-18 tradicionális fiú kategóriában a Kistelekről bejáró, ezzel nem kis áldozatot vállaló Elekes Lajos magabiztosan második helyezést ért el.

18-30 tradicionális nő kategóriában a törött íj miatt Keserű Szilvia nem hozta a tudását, de így is az előkelő negyedik helyen zárta a versenyt, ugyanitt Bányai Lili ötödik és Dongó Anita nyolcadik.

18-30 férfi kategóriában Kiss János ismét a dobogón végzett, előkelő második helyen, Boldog Bence ugyanitt negyedik lett.

30-50 felnőtt férfi kategóriában Tóth Mihály remekelt 407 ponttal, de ebben a mezőnyben ez a kiváló eredmény a 14. helyre volt elég, Szeibert Imre 18. és Szólya Imre 19. lett.

50+ tiszteletreméltó női kategóriában Bányai Lászlóné ötödik lett.

Vadászreflex kategóriában az egyesület Bense László révén érdekelt. Laci fél éve tért át a vadászra, ennek ellenére kiváló 455 pontos eredménnyel a negyedik helyen zárta a versenyt.

50+ tiszteletreméltó tradicionális kategóriában Dinnyés Gyula ujjsérüléssel, idegszakadással tűzdelt felkészületlenségének eredményeképp mélyen alul teljesítve nyolcadik lett.

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!