Helyi hírek 2015. július 25. 07:30

Hamarosan csatlakozni lehet az ivóvízhálózatra Haleszban és Selymesben

Képgaléria
Hamarosan csatlakozni lehet az ivóvízhálózatra Haleszban és Selymesben
Az ivóvízhálózat kiépítése olyan szakaszba érkezett a haleszi és selymesi városrészekben, hogy a kert- és lakástulajdonosoknak hamarosan el kell dönteniük, hogy mikor szeretnének rákötni a rendszerre. A részletek megbeszélésére, és a beruházással kapcsolatosan felmerülő kérdések tisztázására tartott mindkét helyszínen lakossági fórumot Ván Jenő önkormányzati képviselő és Hartyányi Gyula projektmenedzser.

Az önkormányzat eredményesen tárgyalt a Bácsvíz Zrt-gal, így jelentősen tudja támogatni a bekötéseket azzal, hogy átvállalja az aknák tervezési költségeit - mondta el a fórumokon Ván Jenő. Ezt a kedvezményt azonban csak azok tudják igénybe venni, akik az első körben - idén, vagy a jövő év elején - akarnak rákötni a rendszerre - tette hozzá. A jelentkezési lapokat már a fórumokon átvehették a lakosok.  

Akik nem voltak jelen, azok is hozzájuthatnak az ívekhez. Haleszban a Mini Marketben lehet felvenni, Selymesben pedig a Selymesért Egyesület tagjai vállalták magukra, hogy mindenkit személyesen megkeresnek és átadják a kérdőíveket annak érdekében, hogy azokat kitöltve, mindenki időben, szeptember végéig eljuttathassa az illetékesekhez.
 

H. S.



 

Kövessen minket a Facebookon is!