Helyi hírek 2015. augusztus 5. 10:20 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Kecskemétre ér a Tour de Hongrie

Kecskemétre ér a Tour de Hongrie
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy augusztus 6-án Kecskemétre érkezik a Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny mezőnye. A rendezvénnyel kapcsolatban az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani.


Augusztus 6-án, 6 órától:

Célterület melletti parkolók lezárása: A Batthyány utcán, a Festő utca és Kossuth tér között, valamint a Lestár téren.
 

Augusztus 6-án, 14 órától folyamatosan:

A körpályán (Batthyány utca- Katona József tér- Csányi János körút - Kohári István körút - Piaristák tere - Gáspár András körút - Petőfi Sándor utca - Dobó körút - Batthyány utca ) pályaépítés miatt rövid forgalomkorlátozások lesznek.
 

Augusztus 6-án, 16 órától:

A Petőfi Sándor utcán a pályaépítés miatt a kétirányú forgalom egy-egy sávban lesz folyamatosan fenntartva. A körpálya melletti parkolók lezárása: Csányi János körút, Koháry István körút, Hornyik János körút, Petőfi Sándor utca, Deák Ferenc tér, Lestár tér és Lechner Ödön utca.
 

Augusztus 6-án, 6 17 óra 45 perctől:

A körpálya, azaz a Kiskörút teljes lezárása. A befutót követően a körpálya lezárt területein a forgalomkorlátozást a lehető legrövidebb időn belül feloldják. A Kiskörút menti parkolókból a kihajtás nem lesz lehetséges a zárás időtartama alatt. A megkülönböztető járművek áthaladását a verseny ideje alatt is biztosítják, az autóbuszok pedig a teljes zárás megkezdéséig közlekedhetnek a megszokott útvonalon.

A Kiskörút teljes forgalomkorlátozása előreláthatólag mindössze 30-40 percig tart majd. Előreláthatólag 19 órától már zavartalanul haladhat a forgalom.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjen!



 

Kövessen minket a Facebookon is!